Összes oldalmegjelenítés

2011. szeptember 20., kedd

Végre rámtaláltál!

Ha még csak most kezded el fontolgatni, hogy belevágsz-e a netes pénzkeresésbe, akkor épp jókor vagy jó helyen:-)) 
Nem mint ha én olyan nagy öregje lennék ennek a műfajnak. De nálad biztosan régebben foglalkozom vele, és van néhány olyan tapasztalatom, ötletem, amit szívesen megosztok veled.
Aztán majd eldöntöd, hogy megfogadod-e, vagy sem. 
Az internet, mint pénzkeresési lehetőség, általában azoknak a fejében szokott megfordulni, akik a nap nagy részében korlátlanul hozzáférnek a nethez, valamint keveslik, és/vagy ki akarják egészíteni a rendszeres  jövedelmüket. Ha te is így vagy, akkor nosza, rajta...!
Mielőtt azonban nekilátnál, 2 dolgot jegyezz meg!
1. szabály: Pénzt keresni, - jobbára - csak némi pénz befektetésével lehet. Ez nem  a network specialitása. Ha nincs egy huncut buznyákod sem, akkor fokozottan életbe lép a 
2. szabály: A netes pénzkereset alapja a hálózat építés. Maga a "network" is ezt jelenti szabad fordításban. De ettől függetlenül is, minden program, oldal, rendszer arra épül, hogy hozz magaddal még "x" embert. Ezért jár jutalék, ez növeli a te keresetedet is. Megpróbálhatod magányos harcosként, csak semmi értelme...


  
Kétségtelen, hogy a 80-as, 90-es évek házalós MLM ügynökei, akik az őrületbe kergették a családjukat, és a baráti körüket, alaposan lejáratták a hálózat építés fogalmát, és mindent ami ehhez kapcsolódik.
A helyzet azonban az, hogy az online üzlethálózatok napjainkra, a korszerű kereskedelem nélkülözhetetlen részévé váltak.
Van ugyanis néhány olyan előnyük, amivel a hagyományos, "kőből" épült üzletek soha nem fognak tudni versengeni.
Ezt az előnyt pedig épp az internet adja, ami  gyakorlatilag ugyanabban a pillanatban képes kapcsolatot teremteni a világ bármelyik pontján élő eladók, és vevők között, legyenek akár százan, akár 100 millióan, akár 100x 100 millióan. 
A hálózatépítés, és az MLM tehát nem az ördög műve, hanem a józan racionalitás szülötte.
  •  A forgalomhoz képest, minimális a reklámköltség A hálózatépítő cégek az indulásba fektetnek némi pénzt, később a termék népszerűsítését, a saját hálózatuk tagjai végzik el, mert így növelik a saját bevételüket.(is.)
  • Nincsenek bolthálózatok, nincsenek raktározási költségek. Abban az értelemben legalábbis nincsenek, ahogy pl. egy műszaki áruház dolgozik.
  • Nincsenek alkalmazottak, sem járulékos költségek. Hagyományos értelemben véve legalábbis nincsenek. Az értékesítést ugyanis a hálózat tagjai végzik többnyire otthonról, a saját költségükre. Nem kell őket noszogatni, és ellenőrizni, hogyan végzik a munkájukat. Aki jól dolgozik, az sokat keres, aki nem dolgozik, az keveset, vagy semennyit.  
                                                                                 
Mindezt csak azért tartottam fontosnak az elején leírni, hogy nagyjából tisztában légy vele, mivel kell majd azonosulnod, ha netes pénzkeresésre adod a fejed. A következő bejegyzés már valóban arról szól majd, hogyan tedd meg az első lépéseket.
               
                                                                


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése