Összes oldalmegjelenítés

2011. szeptember 20., kedd

Melyiket válaszd?




Ez egy nagyon jó kérdés.
Tuti recept nincs, bár a későbbiekben, ha kicsit körülnézel a netes munka "társadalomban", látni fogod, hogy mindenkinek megvannak a maga kedvenc oldalai. Jutalék, és kifizetési minimum alapján elég nehéz dönteni.
De ha figyelsz néhány apróságra, kisebb a veszélye annak, hogy beleszaladsz valami nagy átverésbe.
  • Mióta működik az oldal, és hány tagja van? ( ez az adat, szinte minden oldal kezdőlapján ott van.)
  • Van-e működő fórum, és mikori az utolsó hozzászólás? ( ha egy többezres taglétszámú oldal fórumába hónapok óta nem írnak, vagy senki nem válaszol a bejegyzésekre, az legalábbis nem túl bizalom gerjesztő.)
  • Van-e olyan menüpont, ahova a tagok feltölthetik a kifizetési bizonylataikat, és mikori az utolsó "bemutató"?
  • Ne tévesszen meg, ha egy "scam"-nak tűnő oldalt, rendszeresen látsz más portálokon hirdetőként. Ezek az oldalak abból élnek, hogy reklámokat tesznek közzé, és ezért pénzt kapnak. A többi nem az ő dolguk...
  • Ha végképp nem tudsz dönteni, írd be a keresőbe az oldal nevét, és keress róla fórumot. A megbízható oldalakat sokan dicsérik, az átverősökről hamar leírják, hogy vigyázzon velük mindenki.
  •  
 Ezen a linken http://www.scamdetector.info/
naprakész információt találsz az aktuálisan scam-nak nyilvánított, vagy bizonyítottan átverős oldalakról.
Használhatod ezt az ellenőrző oldalt is: http://www.scamadviser.com/
Itt a bejegyzett weboldal tulajdonságai, helye, élettartama, gyanús momentumok alapján figyelmeztetik a felhasználókat, ha átveréstől tarthatnak.
 Soha, de soha ne regisztrálj olyan PTR ( paid to read ) oldalakon, amelyek egy-egy email elolvasásáért, 100-500-1000$-t, vagy még több pénzt ígérnek. Több tucat hirdeti magát, látványos és meggyőző oldalakon. Igen, nagyon szép lenne napi 10-15 e-mail elolvasásával milliókat összeszedni néhány hónap alatt. De ezektől az oldalaktól, még soha senki nem látott egy fillért sem. Hogy tudnak még mindig létezni? Úgy, hogy rengeteg a hiszékeny ember...




                               

   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése