Összes oldalmegjelenítés

2013. január 3., csütörtök

The Business of the 21st Century!


HOL SPÓROLHATSZ AZZAL, HOGY VÁSÁROLSZ??  ÉS HOL FIZETNEK NEKED EZÉRT??
 Regisztrálj most ingyen, nyomtasd ki a kedvezményre jogosító kártyádat, és akár azonnal olcsóbban vásárolhatsz, miközben pénzt is keresel!

A világ nálunk fejlettebb országaiban, már évek óta virágkorukat élik a különböző vásárlói közösségek. Ezeket nagyjából ugyanaz az elv működteti:
1. A tagjaik azonnali kedvezményt kapnak a közösségbe belépő termékpartnerektől, vagy egy számlán gyűlik a megtakarításaik összege.
2. A tagok plusz jövedelemre tehetnek szert, ha meghívják az ismerőseiket a közösség tagjai közé.
3. Ahogy nő a vásárlói közösség taglétszáma, úgy nő a tekintélye is, és egyre több kereskedő jelentkezik majd kedvezményt adó termékpartnerként. Tehát egyre szélesedik a termékpaletta, ami alapvető fontosságú ahhoz, hogy egy ilyen üzleti forma hosszú életű, és sikeres legyen.
4. Végül mindenki jól jár: a vásárló kevesebbet költ, a kereskedőnek - a kedvezmények dacára - nő a forgalma...
A  Magyarországon működő vásárlóközösségek közül, pillanatnyilag a Shopping Center Network (SCNet) az egyetlen, ami képes egymagában felmutatni azokat a pozitívumokat, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy vásárlók és kereskedők tömegei találjanak egymásra a kölcsönös előnyök jegyében.
A jelenleg 11 európai országban működik, termékpartnerei között van - egyebek között - Vodafone, Spar ,DM, EKA,T-Mobile, Billa - Magyarországon az AGIP, a Telenor, a REAL élelmiszer áruház lánc, és számos egyéb terméket, szolgáltatást nyújtó üzlet, webáruház. 
Ezek a multi cégek, már önmagukban garanciát jelentenek arra, hogy a  biztos hátterű, minden tagországban az adózás szabályait tiszteletben tartó stabil partnercég.
2013-ban egyedülálló plusz lehetőség a SCnet magyar tagjainak, hogy a közüzemi számláikból, az áram költségeiből 8%-os visszatérítést kapnak ( az állam által ígért 10%-on felül )
közösségének BÁRKI  INGYENESEN a tagja lehet, aki akár VÁSÁRLÓKÉNT, akár TERMÉKPARTNERKÉNT csatlakozik. Sem belépéskor, sem később NINCS semmiféle REJTETT KÖLTSÉG, TAGDÍJ, KÖTELEZŐ VÁSÁRLÁS.

Mivel ez a szövetség teljesen új, most indult Magyarországon, most alkalmunk van arra, hogy a megtakarításokon túl, egy kis plusz munkával extra jövedelemhez juthassunk.
Erről a bámulatos üzleti lehetőségről minden információt megtalálsz a weboldalamon, http://www.scnetworld.com/Lanchaster ahol minden kötelezettség és költség nélkül regisztrálhatsz az ID számom segítségével: ID: 173081  
Minden további segítséget megadok, ha szükséged van rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése